Öğrencileriyle Lider YTÜ

Öğrencilerimiz TÜBİTAK 2209-B Programı kapsamında kabul edilen 89 projeyle rekor kırarak iki yıl üst üste 1. oldu!

2209-A Programı kapsamında ise 203 projemiz kabul edildi.

YTÜ’de AR-GE lisansta başlar!

Kutlarız!

Barış'a Davetlisiniz!

YTÜ Okulları olarak, “Barış” temalı dijital sergimiz ile geleceğin liderleri arasındaki uyumun, empatinin ve eşitlik anlayışının geliştirilmesine verdiğimiz önemi bir kez daha vurguluyoruz.

İstanbul Modern Sanat Müzesi-YTÜ Mart Eğitimleri

İstanbul Modern Sanat Müzesinin YTÜ için Mart ayında düzenlediği eğitimlerle ilgili detaylı bilgilere ve katılım formlarına aşağıda verilen bağlantı adreslerinden ulaşabilirsiniz.

Kalıcı Koleksiyon Sergisi Rehberli Müze Turu 13 Mart Çarşamba, 15.00 https://bit.ly/3TasB6u

Eco Art Lab Eğitim Programı 15 Mart Cuma, 15.00 https://bit.ly/437X9KJ

113. Yıl Akademik Ödül Töreni

2023 yılında yaptıkları yayın, proje, patent ve girişimcilik faaliyetleriyle yıldızı parlayan araştırmacılarımızın ödüllendirildiği “Akademik Ödül Töreni” Üniversitemiz yönetimi, fakülte dekanlarımız ve öğretim elemanlarımızın katılımlarıyla 6 Mart 2024 tarihinde Davutpaşa Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

YTÜ Mobil uygulaması şimdi seninle!

Kampüs Hayatını Kolaylaştıracak YTÜ Mobil Uygulaması Yayında!

Yıldız Teknik Üniversitesi, öğrencileri, personeli, aday öğrencileri, mezunları ve hatta tüm paydaşları için özel olarak tasarlanan YTÜ Mobil uygulaması yayında. Uygulama, kullanıcı dostu arayüzüyle üniversite topluluğunun günlük ihtiyaçlarına yönelik bir dizi pratik özellik sunarak kampüs hayatını kolaylaştırıyor.

Grad Talks: Protecting the Historic Built Environment from Damage Due to Underground Construction Induced Ground Movement

Enstitülerimiz tarafından düzenlenen "Grad Talks" serisinin kırk ikinci semineri 13 Mart 2024  Çarşamba günü Saat 17.00'da Zoom üzerinden yapılacaktır. Grad Talks Seminer Serisinin 42. konuğu, Oxford University'den Prof. Dr. Sinan Açıkgöz olacaktır. Detaylı bilgi aşağıda sunulmuştur.

Konu ile ilgilenen tüm paydaşlarımız davetlidir.

"Yansımalar" Sergisi

YTÜ Davutpaşa Kampüsümüzün kültürel bir mirası olan YTÜ Sancak Köşkü’nün açılışı, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi akademisyeni, hat ve tezhip sanatçıları olan Prof. Dr. Faruk Taşkale ve Dr. Hüseyin Gündüz ile öğrencilerinin eşsiz eserlerinden oluşan Yansımalar sergisine ev sahipliği yapıyor.

Yeni Merkez Kütüphanemiz Kapılarını Açtı

Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) öğrenci ve akademisyenlerinin heyecanla beklediği yeni kütüphane binamız kapılarını açtı. Modern ve geniş bir alana sahip olan kütüphanemiz, geniş bilgisayar laboratuvarı, özel koleksiyonlar ve daha fazlasıyla binlerce kişiye çalışma imkânı sunuyor.