Global Entrepreneur Programme

Global Entrepreneur Program (GEP) Masterclass 2023, Yıldız Teknik Üniversitesi'nin inovasyon odaklı teknoparkı içinde girişimcilik heyecanının ve kuluçka faaliyetlerinin sembolü olan YTÜ Startup House'da gerçekleşti. Bu etkinlik, YTÜ'nün devam eden uluslararasılaşma yolculuğunda bir kilometre taşını zarif bir şekilde işaretleyerek girişimci zihinleri İngiltere pazarının geniş ufuklarıyla bir araya getirdi.

Global Entrepreneur Programme (GEP) Masterclass 2023 took place at YTU Startup House, a symbol of entrepreneurial excitement and incubation activities within the innovation-focused technopark of Yıldız Technical University. This event elegantly marked a milestone in YTU's ongoing internationalisation journey, bringing entrepreneurial minds together with the broad horizons of the UK market.