Yıldızdan 100 Yıllık Cumhuriyete Bakış

A Look at the Century-Old Republic from the Star

Kitap Lansmanı

Cumhuriyetin Yüzüncü Yılında 1911’den Günümüze Yıldız Teknik Üniversitesi

100. yılını coşku ve gururla kutladığımız Cumhuriyetimize hizmet etmeyi her şeyin üstünde gören Yıldız Teknik Üniversitesi'nin ilerici, yenilikçi ve öncü tavrının kitaplaştığı eserin lansmanına davetlisiniz.

27 Ekim 2023, 17.15

Davutpaşa Kampüsü Tarihi Hamam

Book Launch

Yıldız Technical University from 1911 to the Present in the Centenary of the Republic

You are invited to the launch of the book that embodies the progressive, innovative and pioneering attitude of Yıldız Technical University, which considers serving our Republic, whose 100th anniversary we celebrate with enthusiasm and pride, above all else.

lansman

"Cumhuriyetin Yıldızı" Sergisi

Türk resim ve heykel sanatının nadide örnekleri ve dijital destekli sanat yapıtları, Cumhuriyetimizin 100. yılına ithafen düzenlenen "Cumhuriyetin Yıldızı" sergisinde bir araya geldi.

27 Ekim 2023 Cuma, 17.15

YTÜ Davutpaşa Kampüsü Tarihi Hamam

"Star of the Republic" Exhibition

Rare examples of Turkish painting and sculpture and digitally supported works of art come together in the Star of the Republic exhibition dedicated to the 100th anniversary of our Republic.

sergi

Atatürkün Sevdiği Şarkıların Jazz Yorumu