YTÜ Kulüpler Vadisinde Detaylı Yangın Tatbikatı

Yıldız Teknik Üniversitesi, Sivil Savunma Uzmanlığı faaliyetleri kapsamında, Sivil Savunma Uzmanlığı ile İSG Koordinatörlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen Yangın Söndürme Tatbikatı, İBB İtfaiye Daire Başkanlığı katkılarıyla 14 Aralık 2021 Salı günü gerçekleştirildi.

YTÜ Kulüpler Vadisinde gerçekleşen eğitimin ardından hazırlanan senaryolar kapsamında okul bünyesinden temsilen seçilmiş tüm personel ve öğrencilerin katılımıyla yangın tatbikatı başarılı bir şekilde tamamlandı.

Tatbikat sonrasında açıklamalarda bulunan Sivil Savunma Uzmanı Musa Çetiner,  "Sivil Savunma Uzmanlığı ekibi olarak çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Bir tatbikatımızı daha başarı ile tamamlamış olup faaliyetlerimize her yıl düzenli olarak devam edeceğiz" dedi.