Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS) Kursları

Ücret:

1500tl (KDVdahil)

Eğitim Detayları

Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS), Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından gerçekleştirilen merkezi bir dil sınavıdır. YDS okuma, anlama, dil bilgisi bakımından dilin kullanım düzeyini belirler. YDS İngilizce Hazırlık Kurslarımız, ÖSYM tarafından hazırlanan bu sınavın teknik olarak incelenerek oluşturulmuş bir program içeriğine göre gerçekleştirilmektedir. YDS İngilizce hazırlık kursumuza katılmak için, puan hedefini de göz önüne alarak öğrencilerimizin en az Orta (Intermediate) düzeyde İngilizce dil becerisine sahip olmaları gerekmektedir.

PROGRAM İÇERİĞİ: Structure revision, Cloze tests, Sentence Completion, English-Turkish Translation, Turkish-English Translation, Paragraph Completion, Irrelevant Sentence, Dialogue, Restatement, Reading Passages

KURS GÜNLERİ VE SAATLERİ: PAZARTESİ-ÇARŞAMBA-PERŞEMBE 18.30-21.30

Not: YDS sınavından 45 ve üstü puan alanlar programa katılabilir. Daha önce YDS sınavına girmediyseniz Seviye Tespit sınavı talep ediniz.

*Kurs programımız belli bir öğrenci sayısına ulaştığı takdirde açılacaktır.