Warwick Sertifika ve Master Programı

DÜNYADAKİ EN İYİ İNOVASYON, TEKNOLOJİ VE AR-GE PROGRAMI TÜRKİYE’DE

Endüstriyel Ar-Ge ve Teknoloji Yönetimi, Lisansüstü Sertifika ve Master Programı

Yıldız Teknik Üniversitesi(YTÜ) ve Warwick Üniversitesi İşbirliğinde yürütülen İnovasyon odaklı Endüstriyel Ar-Ge ve Teknoloji Yönetimi programı, YTÜ Beşiktaş Kampüsünde ikinci yılına başlamak üzeredir.

Bu program, İngiltere'de her yıl binlerce sanayicinin katıldığı ve ayrıca Çin, Hindistan, Malezya, Singapur, Rusya ve benzeri 9 ülkenin ardından Türkiye'de de yürütülen bir eğitim programıdır. Programın içeriği, üretime ve dünya rekabetine yönelik sanayi deneyimlerine dayanarak hazırlanmıştır. Eğitimler modüler şekilde olup çalışan kişilerin iş kaybını en aza indirecek şekilde düzenlenmiş ve toplamda 6 modülden oluşan programın her bir modülü Çarşamba’dan Pazar’a beş gün boyunca 40 saatlik dersler şeklinde tasarlanmıştır. Ayrıca, katılımcılar her modül için iş konusu ile ilgili 60 saatlik bir proje çalışması yapmaktadır.

Bu program, tüm mühendislik dalları ve sosyal bilimler (işletme ve iktisat) mezunlarının yanı sıra fizik, matematik, kimya gibi temel bilimlerde lisans yapmış öğrencilerin, işgücü piyasalarında istihdam edilebilirliğini sağlayacak Warwick lisansüstü eğitim imkânını sunmaktadır.

Eğitim, Warwick Üniversitesi öğretim görevlileri tarafından İngilizce olarak YTÜ Beşiktaş Kampüsünde verilecektir.

Programı başarıyla tamamlayan katılımcılar Uluslararası Warwick Lisansüstü Sertifikasını alacak ve master programlarına katılmaya hak kazanacaklardır.

TİM BURS DUYURUSU

İnovasyon ve üretime yön verecek, global girişimci insan kaynağı ihtiyacını karşılayacak, finansal ve bilimsel boyutlara hakim profesyoneller yetiştirmek amacıyla Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), Yıldız Teknik Üniversitesi ve University of Warwick, UK işbirliğiyle düzenlenen lisans üstü eğitim programına katılacak 30 kişiye 3.000 TL burs vermektedir.

T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın ve Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin akredite ettiği ve onay verdiği uluslararası bir program olma özelliğini taşımaktadır.

Ders Konuları:

Technology Management