Doğu Anadolu Gecesi

10 Mart 2014  Pazartesi günü saat 18.00  Davutpaşa Kongre Merkezinde düzenlenecek.

Yıldız Teknik Üniversitesi Kulüpler Birliği Doğu Anadolu yöresel değerlerini yaşamak isteyen herkesi Doğu Anadolu Gecesi’nde bir araya getiriyor!

Zengin program akışıyla Davutpaşa Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek etkinlikte Zekeriya Ünlü ve sıra gecesi ekibinin vereceği konserde halaylar ve türküler eşliğinde geceye katılanlara keyifli dakikalar yaşatacak. Yöresel ürünlerin, yiyeceklerin, vakıf ve derneklerin yanı sıra organizasyon alanında yer alacak sergiler ve gecede gösterilecek kısa film ile kültürel değerlerden yansımalar sunulacak.

Bölgesel gelenekleri yaşatmak amacının yanı sıra geceden elde edilecek gelirleri ve katkıda bulunan iş adamlarının desteğini, sosyal sorumluluk projelerini gerçekleştirmek amacıyla finanse edecek Kulüpler Birliği, tüm katılımcılara açık bu renkli gecede yer almak isteyen herkesi 10 Mart Pazartesi günü saat 18.00’da, Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü’ne davet ediyor!

Etkinliğe katılım ücretsizdir. Davetiyelere Kulüpler Birliği standlarından ve Yıldız Store'dan ulaşabilirsiniz.