Ana içeriğe atla

YTÜ Müzesi Açıldı

Geçmişten geleceğe uzanan bir yolculuğun temsili YTÜ Müzemiz açıldı.

Köklü geçmişimizden günümüze kurum belleğimizin mükemmel bir kanıtı olan YTÜ Müze’yi açmanın gururunu yaşıyoruz.

Üniversitemizin 113 yıllık köklü tarihini, değerli mirasını ve başarılarını keşfederek gelecek nesillere ışık olacak yeniliklere tanıklık ettiğimiz açılışımızda; bizleri yalnız bırakmayan birbirinden değerli mezunlarımıza, öğrencilerimize ve müzemizin tarihi dokusunda emeği geçen tüm akademisyenlerimize teşekkür ederiz.

YTÜ Müze, sadece bir mekan değil 113 yıllık eğitim, araştırma ve inovasyon ruhunun somut bir temsili olarak geçmişimizin bilim, teknoloji ve kültür ile sentezinin gözler önüne serildiği, tüm Yıldızlıların kendilerinden bir yansıma bulacağı eşsiz bir eserdir.

Our YTU Museum, which represents a journey from the past to the future, has been opened.

We are proud to open YTU Museum, a perfect proof of our institutional memory from our deep-rooted past to the present.

At our opening, we witnessed the innovations that will shed light on future generations by discovering the 113-year-old history, valuable heritage and achievements of our university; We would like to thank our valuable graduates, students, and all academics who contributed to the historical fabric of our museum.

YTÜ Museum is not just a place, but a unique work where the synthesis of our past with science, technology and culture is revealed as a concrete representation of 113 years of education, research and innovation spirit, and where all Stargazers will find a reflection of themselves.

Açılış töreni videosu için Tıklayınız.