Ana içeriğe atla

2019'un "Yıldız"ları Ödüllerini Aldı

Yıldız İşletme Kulübü tarafından 18 yıldır düzenlenmekte olan ve Marka Tescil Belgesi ile “Türkiye’nin En Prestijli Öğrenci Ödülleri” olarak tescillenen Yılın Yıldızları Ödül Töreni 09.01.2020 gerçekleşti.

Üniversitemiz Davutpaşa Kampüsü 2010 Avrupa Kültür Başkenti Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen törende sanat, spor, ekonomi, medya ve sosyal sorumluluk alanlarında toplam 36 kategoride Yıldızlı öğrencilerin oylarıyla belirlenen ödüller sahiplerini buldu.

İŞTE 2019’UN "YILDIZ"LARI:

En Beğenilen Dergi: Bilim ve Teknik; En Beğenilen DJ: Deeperise; En Beğenilen İş Kadını: Oya ECZACIBAŞI; En Beğenilen İş Adamı: Ahmet Nazif ZORLU; En Beğenilen Erkek Şarkıcı: Emir Can İĞREK; En Beğenilen Kadın Şarkıcı: Nil KARAİBRAHİMGİL; En Beğenilen Müzik Grubu: Adamlar; En Beğenilen Ekonomist: Emin ÇAPA; En Beğenilen Erkek Tiyatro Oyuncusu: Haluk BİLGİNER; En Beğenilen Kadın Tiyatro Oyuncusu: Serenay SARIKAYA; En Beğenilen Tiyatro Oyunu: Alice; En Beğenilen Sinema Filmi: 7. Koğuştaki Mucize; En Beğenilen Erkek Sinema Oyuncusu: Ali ATAY; En Beğenilen Kadın Sinema Oyuncusu: Ezgi MOLA; En Beğenilen Dizi: Mucize Doktor; En Beğenilen Erkek Dizi Oyuncusu: Kıvanç TATLITUĞ; En Beğenilen Kadın Dizi Oyuncusu: Özge ÖZPİRİNÇCİ; En Beğenilen Show Programı: Çok Güzel Hareketler 2; En Beğenilen Spor Programı: 0 Futbol; En Beğenilen Haber Spikeri: Ece Üner; En Beğenilen Sporcu: İrem YAMAN; En Beğenilen Kültür Sanat Programı: Dünya Avucunuzda; En Beğenilen TV Kanalı: TV8; En Beğenilen Şirket: Koç Holding; En Beğenilen Reklam Filmi: Turkish Airlines-Babalar Günü; En Beğenilen Gazete: Hürriyet; En Beğenilen Sosyal Sorumluluk Projesi: Çorbada Tuzun Olsun; En Beğenilen Sosyal Toplum Örgütü: Ahbap; En Beğenilen Radyo Programı: Mesut SÜRE ile Rabarba; En Beğenilen Şarkı: Ela-Reynmen; En Beğenilen Dizi Film Müziği: Canbay&Wolker-Şampiyon; En Beğenilen Dijital İçerik Üreticisi: Post42; 2019 Yılı Onur Ödülü: Beren Saat;

Rektörlük Özel Ödülleri AR-GE ve İnavosyon alanında Neutec'in, Bilim alanında Prof. Dr. Çetin Kaya KOÇ'un ve Mezun ve Üniversite İlişkileri alanında Tahsin ÖZTİRYAKİ'nin oldu. Rektörlük Onur Ödülü ise Sayın Ali COŞKUN'a verildi.