MANŞETLER

28 TEMMUZ 2021 ÇARŞAMBA

YTÜ DAVUTPAŞA KAMPÜSÜ ETKİNLİK ALANI

Sevgili Mezunlarımız,

28 Temmuz günü gerçekleştireceğimiz Lisans Mezuniyet Töreninde sizlerle bir araya gelmek için sabırsızlanıyoruz. Bu dokümanda tören ile ilgili gerekli bilgilere ulaşabilir ve tören programını görebilirsiniz. Törenimizin kusursuz bir şekilde işleyebilmesi için programı dikkatlice incelemenizi ve bölümünüzün/fakültenizin sahneye çıkış sırası gelmeden önce hazırlıklı olmanızı rica ederiz.

Dokümanda aynı zamanda tören alanı ile ilgili bilgiler de yer almaktadır.

Cübbe Alımı

Cübbeler 26 Temmuz 2021 saat 12:00 itibari ile YTÜ Davutpaşa Kampüsü Kongre ve Kültür Merkezi’nden dağıtılmaya başlanmıştır. Cübbe dağıtımı tören öncesine kadar devam edecektir. Mezunlarımıza cübbeleri ile birlikte fakülteleri için belirlenmiş renkteki şallar verilecektir. Sadece Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi ile Mimarlık Fakültesi mezunlarımız cübbelerini Beşiktaş Kampüsü Oditoryum-Sergi Salonundan teslim alabilecektir.

Cübbe kiralama ücreti 30 TL’dir. Bu ücret sizlerden cübbelerinizi teslim aldığınız anda toplanacaktır. Cübbe alımında ücretin yanı sıra fotoğraflı bir kimlik kartının da teslim edilmesi gerekmektedir.

Tören bitiminde cübbeler ve şallar alındığı noktaya geri iade edilmelidir. Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi ile Mimarlık Fakültesi mezunlarımız da cübbelerini Davutpaşa Kampüsü Kongre ve Kültür Merkezine teslim edebilir.

Mezuniyet Kepleri, tören günü hatırası olarak mezunlarımıza hediye edilecektir.

Araç Park Alanları

Kampüs içerisinde belirlenmiş alanlar otopark olarak kullanılabilecektir. Kampüs giriş ücreti olarak alınacak ücretler YTÜ Vakfı tarafından öğrencilerimize burs olarak dağıtılmaktadır.

Yeme - İçme

Tören günü boyunca kampüs içerisinde belirlenen kafe ve restoranlar hizmet verecektir. Ayrıca tören alanında su dağıtımı yapılacaktır.

Oturma Düzeni

Mezunlarımız tören alanında, Fakülteleri için belirlenmiş alanlara oturacaktır. Oturma düzeni için tören alanında işaretlemeler ve yardımcı personel bulunacaktır.

Fotoğraf Çekimi

Tören alanının çevresinde mezuniyet törenine özel olarak hazırlanmış fotoğraf çekim alanları hazırlanmıştır.

DJ Performansı / Ses-Işık Gösterisi

Tören bitiminde DJ performansı ve ses-ışık gösterisi olacaktır.

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

LİSANS MEZUNİYET TÖRENİ PROGRAM AKIŞI

17:30   Mezunların tören alanına girişi

18:30   Öğretim Üyelerinin Taş Bina önünde toplanması

18:30   Mezunların yerlerini alması.

Tüm mezunlarımızın en geç 18.30’da tören alanında yerlerini almaları önem arz etmektedir. 18.45 sonrasında tören alanına giriş çıkış acil durumlar haricinde yapılmayacaktır.

19:00   Rektör ve Öğretim Üyeleri tören alanına doğru yürüyüşü

19.11   Tören Başlangıcı

19:15   Saygı duruşu ve İstiklal Marşı

19:20   Rektör Konuşması