MANŞETLER
YTÜ 2020-2021 Lisansüstü Mezuniyet Töreni

Sevgili 2021 Mezunlarımız,

Uzun yıllar süren bir aradan sonra heyecanla beklediğimiz lisansüstü mezuniyet törenimizi, YTÜ Davutpaşa Kampüsü Etkinlik Alanı'nda, 14 Temmuz saat 17.00’de gerçekleştireceğiz. Törenimize her mezunumuz, yanında en fazla 2 kişi olmak şartıyla yakınları ile katılabilecektir.

Bir Ar-Ge üniversitesinin en önemli bileşenleri olan lisansüstü mezunlarımızın katılımı ile gerçekleştireceğimiz törende, sizleri ve değerli yakınlarınızı kampüsümüzde görmek için sabırsızlanıyoruz.

Tören alanı yerleşimi ve diğer tüm detaylar için kurumsal sosyal medya hesaplarımızı ve web sitemizi takip etmenizi önemle rica ederiz.

Tören Programı

17:30   Mezunlar tören alanına giriş yapmaya başlar.

18:00   Öğretim Üyeleri Taş Bina önünde toplanır.

18:00   Mezunlar yerlerini alırlar.

18:15   Rektör ve Öğretim Üyeleri tören alanına doğru yürüyüş yapar.

18.30   TÖREN BAŞLANGICI

18:30   Saygı duruşu ve İstiklal Marşı

18:35   Rektör Konuşması

18:45   DOKTORA TEZ ÖDÜLLERİ

19.00   DOKTORA MEZUNİYET TÖRENİ

19:45   TEZLİ YÜKSEK LİSANS MEZUNİYET TÖRENİ

20:45   TEZSİZ YÜKSEK LİSANS MEZUNİYET TÖRENİ

21:50  YILDIZ YEMİNİ ve KEP ATMA TÖRENİ

21:50  DJ Performansı- Ses Işık Gösterisi

Cübbe Alımı

Cübbeler 13 Temmuz 2021 saat 12:00 itibari ile YTÜ Davutpaşa Kampüsü Kongre ve Kültür Merkezi’nden alınabilecektir.

Cübbe kiralama ücreti 30 TL’dir. Bu ücret sizlerden cübbelerinizi teslim aldığınız anda toplanacaktır. Cübbe alımında ücretin yanı sıra fotoğraflı bir kimlik kartının da teslim edilmesi gerekmektedir.

Tören bitiminde cübbeler alındığı noktaya geri iade edilecektir. Mezuniyet Kepleri, tören günü hatırası olarak mezunlarımıza hediye edilecektir.

Lisansüstü mezunlarımızın kullanacağı şal renkleri aşağıda belirtilmiştir.

Doktora Mezunu: MOR

Tezli Yüksek Lisans Mezunu: MAVİ

Tezsiz Yüksek Lisans Mezunu: LACİVERT

Araç Park Alanları

Kampüs içerisinde belirlenmiş alanlar otopark olarak kullanılabilecektir. Kampüs giriş ücreti olarak alınacak ücretler YTÜ Vakfı tarafından öğrencilerimize burs olarak dağıtılmaktadır.

Yeme - İçme

Tören günü boyunca kampüs içerisinde belirlenen kafe ve restoranlar hizmet verecektir. Ayrıca tören alanında su dağıtımı yapılacaktır.

Oturma Düzeni

Mezunlarımız tören alanında, Doktora (FBE-SBE), Tezli Yüksek Lisans (FBE-SBE) ve Tezsiz Yüksek Lisans (FBE-SBE) olarak belirlenmiş alanlara oturacaktır. Oturma düzeni için tören alanında işaretlemeler ve yardımcı personel bulunacaktır.

Fotoğraf Çekimi

Tören alanının çevresinde mezuniyet törenine özel olarak hazırlanmış fotoğraf çekim alanları hazırlanmıştır.

DJ Performansı / Ses-Işık Gösterisi

Tören bitiminde DJ performansı ve ses-ışık gösterisi olacaktır.

DİĞER MANŞETLER