YILDIZ'LI GURURLARIMIZ
YTÜ IQRASAT Model Uydu Takımı

TÜRKSAT tarafından 7-9 Eylül 2017 tarihleri arasında bu yıl ikincisi düzenlenen “Model Uydu Yarışması”nda Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümü öğrencileri Selim ÖZTÜRK, İlkin ALİYEV, Cahit Abdullah MISIRLI, Şükrü UZUN, Faruk ERCAN ile Mekatronik Mühendisliği Bölümü öğrencisi Emrullah MAHMURAT ve Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümü Elektronik Anabilim Dalı öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Revna ACAR VURAL’dan oluşan IQRASAT Model Uydu Takımı tüm takımlar arasında 2. Oldu.

Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümü öğrencileri Selim ÖZTÜRK, İlkin ALİYEV, Cahit Abdullah MISIRLI, Şükrü UZUN, Faruk ERCAN ile Mekatronik Mühendisliği Bölümü öğrencisi Emrullah MAHMURAT ve Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümü Elektronik Anabilim Dalı öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Revna ACAR VURAL’dan oluşan IQRASAT Model Uydu Takımı, TÜRKSAT tarafından 7-9 Eylül 2017 tarihleri arasında bu yıl ikincisi düzenlenen “Model Uydu Yarışması” için belirlenen görevleri (fotoğraf ve/veya video çekimi, ekipman açma, yük taşıma, yere iniş sonrası konum gönderme ) başarıyla yerine getirerek tüm takımlar arasında 2. Oldu. Ekibimizi tebrik eder, ileriki çalışmalarında başarılar dileriz.
DİĞER YILDIZLILAR