MANŞETLER
2017'nin 'YILDIZ'ları Ödüllerini Aldı

Marka Tescil Belgesi ile belgelenen ve Türkiye’nin en prestijli öğrenci ödülleri olarak gösterilen Yılın Yıldızları Ödülleri, bu yıl da sanat, spor, ekonomi ve televizyon dünyasından önemli isimleri buluşturdu.

Üniversitemiz İşletme Kulübü'nün organizasyonuyla 11 Ocak 2018 Perşembe günü Üniversitemiz Davutpaşa Kampüsü 2010 Avrupa Kültür Başkenti Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen törende binlerce Yıldız’lı öğrencinin oylarıyla;  yılın kadın şarkıcısı, yılın erkek şarkıcısı, yılın müzik grubu gibi kategorilerinin yanı sıra yılın ekonomisti, yılın show programı, yılın iş adamı ve yılın iş kadını, yılın şirketi, yılın kanalı, yılın sivil toplum kuruluşu gibi 31 farklı kategoride belirlenen ödüller sahiplerini buldu. Bu yıl ilk kez kategoriye eklenen Yılın En Beğenilen Bilim İnsanı Ödülünün sahibi Prof. Dr. Aziz SANCAR oldu.

Diğer kategorilerde ise; En Beğenilen Kadın Dizi Oyuncusu-SERENAY SARIKAYA; En Beğenilen Erkek Şarkıcı-GÖKHAN TÜRKMEN; En Beğenilen Dizi-SÖZ; En Beğenilen Sporcu-KENAN SOFUOĞLU; En Beğenilen Haber Spikeri-NAZLI ÇELİK; En Beğenilen Tiyatro Oyunu-AYRILIK; En Beğenilen Ekonomist-CÜNEYT BAŞARAN; En Beğenilen Sivil Toplum Örgütü-LÖSEV; En Beğenilen Şirket-BOYNER; En Beğenilen Kültür Sanat Programı-ŞEFFAF ODA; En Beğenilen Show Programı-GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW; En Beğenilen İş Adamı-AYDIN DOĞAN; En Beğenilen Sosyal Sorumluluk Projesi-UNICEF-Umut Veren Oyuncaklar; En Beğenilen Müzik Grubu-ATHENA; En Beğenilen TV Kanalı-TV8; En Beğenilen Erkek Dizi Oyuncusu-HALİT ERGENÇ; En Beğenilen Erkek Sinema Oyuncusu-AHMET KURAL & MURAT CEMCİR; En Beğenilen Erkek Tiyatro Oyuncusu-MERT FIRAT; En Beğenilen Kadın Tiyatro Oyuncusu-MELİS BİRKAN; En Beğenilen İş Kadını-ARZUHAN DOĞAN YALÇINDAĞ; En Beğenilen Dizi-Film Müziği-KIRAÇ-MERYEM; En Beğenilen Radyo Programı-MATRAX; En Beğenilen Şarkı-ECE SEÇKİN feat. OZAN DOĞULU- SAYIN SEYİRCİLER; En Beğenilen Kadın Şarkıcı-GÖKSEL; En Beğenilen Kadın Sinema Oyuncusu-FAHRİYE EVCEN; En Beğenilen Gazete-HÜRRİYET; En Beğenilen Reklam Filmi-TÜRKİYE İŞ BANKASI-BAKIRCI FAHRİ USTA; En Beğenilen Spor Programı-SPOR SERVİSİ; En Beğenilen Sinema Filmi-AYLA; ödüle layık görüldü.  Rektörlük Özel Ödülü PAYİTAHT ABDULHAMİD dizisine verildi.

Tüm Fotoğraflar için Tıklayınız.

DİĞER MANŞETLER