MANŞETLER
15 Temmuz Çevrim İçi Anma Programı

Üniversitemiz "15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü Çevrim İçi Anma Programı" gerçekleştirildi.

Etkinlik kapsamında öncelikle "15 Temmuz Şehitleri Dijital Fotoğraf Sergisi" düzenlendi. Sonrasında  Rektörümüz Prof. Dr. Bahri ŞAHİN’in ev sahipliğinde, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümü öğretim üyemiz Prof. Dr. Mehmet Akif OKUR’un‘15 Temmuz Sonrası Türkiye-ABD İlişkileri ve Hitit Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Temel İslam Bilimleri Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Hilmi DEMİR‘in ’15 Temmuz Hain Darbe Girişimi ve FETÖ Örgütü” başlıklı sunumlarıyla konuşmacı olarak yer aldığı “Dördüncü Yılında 15 Temmuz FETÖ Darbe Girişimi" başlıklı çevrim içi panel gerçekleştirildi.

Program, üniversitemiz Sanat ve Tasarım Fakültesi öğretim elemanlarımızın "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Dinletisi" ile son buldu.

Gerçekleştirilen etkinliklere aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

"15 Temmuz Şehitleri Fotoğraf Sergisi"ni izlemek için Tıklayınız.

Yıldız Teknik Üniversitesi 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Çevrim içi Paneli için Tıklayınız.

Sanat ve Tasarım Fakültesi öğretim elemanlarımızın "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Konseri"ni izlemek için Tıklayınız.

DİĞER MANŞETLER