MANŞETLER
Ulu Önder ATATÜRK'ü Saygıyla Andık

Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk Düzenlenen Törenlerle Saygıyla Anıldı

Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, Üniversitemizin Yıldız ve Davutpaşa Kampüslerinde düzenlenen törenlerle anıldı.

Davutpaşa Kampüsümüzdeki Tören, saygı duruşunun ardından Rektörümüz Prof. Dr. Bahri ŞAHİN’in öğrencilerimiz ile birlikte Atatürk Anıtı’na çelenk koyması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Program, Prof. Dr. Şevket Erk Konferans Salonu’nda düzenlenen anma etkinliği ile devam etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Bahri ŞAHİN’in konuşmalarıyla başlayan etkinlik, YTÜ 1002 Şiir Topluluğu öğrencilerimizin şiir dinletisi, Sanat ve Tasarım Fakültesi öğretim elemanlarımızın “Atatürk’ün Sevdiği Şarkılar” temalı müzik dinletisi ile sona erdi.

DİĞER MANŞETLER