MANŞETLER
Yönetsel Faaliyet Değerlendirme Toplantısı ve Akademik Teşvik Töreni

Rektörlüğümüzün ‘Seçkin bir dünya Üniversitesi olma yolunda’ vizyonu çerçevesinde 1 yıllık yönetsel faaliyetlerinin değerlendirme toplantısı ve 2017 yılı Akademik Teşvik Töreni  4 Ekim 2018 Perşembe günü Davutpaşa Kongre ve Kültür Merkezi’nde akademisyenlerimiz ve idari personelimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Sayin Bahri ŞAHİN’in bizzat gerçekleştirdiği sunumda; Ar-Ge, Eğitim-Öğretim, Fiziksel Altyapı, Sosyal Sorumluluk, Teknopark Faaliyetleri ve Başarılarımız başlıklarında, gerçekleştirilen ve devam eden faaliyetler hakkında bilgi verildi.

Yönetsel Faaliyetler sunumunun hemen ardından, 1 Ocak-31 Aralık 2017 döneminde, üniversitemiz genelinde ve Fakülte bazında Yazar Sayısı ve Dergi Etki Puanı en fazla olan, Projesi Bütçesi en fazla olan, Fikri ve Sinai Mülkiyet Hakkına sahip olan öğretim elemanlarımıza sertifika ve 8 ve üzeri yayın yapan öğretim elemanlarımıza ise dizüstü bilgisayar takdim edildi.

DİĞER MANŞETLER