MANŞETLER
15 Temmuz Demokrasi Şehitlerini Anma Programı

Rektörümüzün 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı

15 Temmuz, Türk Milleti’nin özgürlük ve vatan uğruna neleri feda edebileceğini bir kez daha ortaya koyduğu, onurlu ve kararlı duruşunun sembolü, vatan ve millet sevgisinin kanıtıdır.

Milli iradeyi, demokrasiyi, hukuk devletini ve halkımızın sarsılmaz birliğini hedef alan alçakça kalkışmaya karşı canı pahasına mücadele eden ve demokrasi şehitleri olarak milletimizin gönlünde daimi yerini alan şehitlerimizi rahmet ve minnetle; gazilerimizi şükranla anıyorum.

Bu kapsamda  Değerli Yıldız Ailesi olarak sizleri, 13 Temmuz 2018 Cuma günü saat 14.30’da Davutpaşa Otağ-ı Hümayun’da Şehidimiz Prof. Dr. İlhan VARANK anısına düzenleyeceğimiz 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerini Anma Programı’na davet ediyorum.

Prof. Dr. Bahri ŞAHİN

ANMA PROGRAMI

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı

Kur’an Tilaveti ve Dua