Üniversitemiz, En Girişimci ve Yenilikçi 6. Devlet Üniversitesi Oldu TÜBİTAK tarafından, üniversitelerin girişimcilik ve yenilikçilik performanslarına göre sıralandığı Girişimci ve Yenilikçi Üniversite Endeksi 2016 yılı sıralaması açıklandı. Akademik Teşvik Ödemeleri Akademik teşvik ödemeleri için yaptığımız çalışmalar tamamlanmış olup 2013-2014 yılına ait ödemeler Eylül ayında, 2015 yılına ait ödemeler ise Kasım ayında yapılacaktır. 4. Avrupa Yenilenebilir Enerji Sistemleri Konferansı Gerçekleştirildi Gazi Üniversitesi ve YTÜ tarafından ortaklaşa düzenlenen 4. Avrupa Yenilenebilir Enerji Sistemleri Konferansı, 28-31 Ağustos 2016 tarihleri arasında başarıyla gerçekleştirilmiştir. Rektörümüzün Teknopark Ziyareti Rektörümüz Prof. Dr. Bahri Şahin, Yıldız Teknopark'ta bulunan Prototip Atölyesi'ni ve Kuluçka Merkezi'ndeki firmaları ziyaret ederek yetkililerden devam eden projeleri ve gelecek vizyonlarına ilişkin bilgi aldı. Rektörümüzün Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı Değerli Yıldızlılar, Yeni Eğitim-Öğretim yılımızın tüm Öğrencilerimize, Akademik ve İdari personelimize hayırlı olmasını temenni eder, hepinize sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim. Rektörümüze Hayırlı Olsun Ziyareti Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşarı Sn. Prof. Dr. Ersan ASLAN, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Sn. Prof. Dr. Mustafa Öztürk ve Müsteşar Yardımcısı Sn. Mücahit DEMİRTAŞ Rektörümüze hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuşlardır.