Demokrasi ve Şehitler Mitingi “Demokrasi ve Şehitler Mitingi" 07 Ağustos 2016 Pazar günü saat 17:00’da Yenikapı Meydanı'nda gerçekleştirilecektir. Rektörümüz Prof. Dr. Bahri Şahin AESK Ekibini Kabul Etti Rektörümüz Prof. Dr. Bahri Şahin TÜBİTAK Yarışlarından 2 Kupayla Dönen AESK Ekibini Kabul Etti. Rektörümüzün Üniversitemizi Kazanan Öğrencilerimize Mesajı ÖSYM Lisans Yerleştirme Sınavında göstermiş olduğunuz sabır ve başarı için sizleri kutluyor, başarılarınızın artarak devam etmesini temenni ediyorum. Bilim, Sanayi Ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’den YTÜ’ye Ziyaret Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk ÖZLÜ, Rektörümüz Prof. Dr. Bahri ŞAHİN’i makamında ziyaret etti. Kültür Ve Turizm Bakanı Nabi AVCI'dan YTÜ'ye Ziyaret Kültür Ve Turizm Bakanı Nabi AVCI, Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bahri ŞAHİN’i ziyaret etti. Üniversitemiz, En Girişimci ve Yenilikçi 6. Devlet Üniversitesi Oldu TÜBİTAK tarafından, üniversitelerin girişimcilik ve yenilikçilik performanslarına göre sıralandığı Girişimci ve Yenilikçi Üniversite Endeksi 2016 yılı sıralaması açıklandı. Akademik Teşvik Ödemeleri Akademik teşvik ödemeleri için yaptığımız çalışmalar tamamlanmış olup 2013-2014 yılına ait ödemeler Eylül ayında, 2015 yılına ait ödemeler ise Kasım ayında yapılacaktır. 4. Avrupa Yenilenebilir Enerji Sistemleri Konferansı Gerçekleştirildi Gazi Üniversitesi ve YTÜ tarafından ortaklaşa düzenlenen 4. Avrupa Yenilenebilir Enerji Sistemleri Konferansı, 28-31 Ağustos 2016 tarihleri arasında başarıyla gerçekleştirilmiştir.