2223-C - Çok Katılımlı Uluslararası Etkinlik Düzenleme Desteği 1. Dönem Çağrı Kapanış Tarihi 28 Şubat 2019 TÜBİTAK 1511 Öncelikli Alanlar Ar-Ge Destek Programı Çağrısı Ön Kayıt Son Tarihi 28 Temmuz 2017, Çağrı Kapanış Tarihi 18 Ağustos 2017'dir. PRIMA 2019 Çağrısı Öğretim üyemizi tebrik ediyor, başarılarının artarak devamını diliyoruz. Düzce Çilimli Kaymakamı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Üniversitemizi Ziyaret Etti. Yıldız Teknopark Geleceğin Projelerini Ödüllendirdi. Su Topu Takımımızın Başarısı Üniversitemiz Korumalı Futbol Takımı Kaldığı Yerden Galibiyetle Başladı... Üniversite Dergimizin Başarısı Journal of Thermal Engineering Üniversitemiz NAFSA2017 Fuarı'na katıldı Rektörümüzün Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Sayın Fatma VARANK'ı Ziyareti   YTÜ Ailesi Yeni Yıl Resepsiyonunda Bir Araya Geldi. Bilişim Teknolojileri Geri Dönüşüm Projesi Üniversitemizin Sosyal Sorumluluk anlayışı kapsamında Bilişim Teknolojileri Geri Dönüşüm Projesi gerçekleştirildi. 2545 - Fransa Ulusal Araştırma Ajansı (ANR) ile İkili İşbirliği Programı Son Başvuru Tarihi 7 Mart 2019 saat 17.30 Tunus Yüksek Öğretim ve Bilimsel Araştırma Bakanlığı ile İkili İşbirliği Programı Çağrı Kapanış Tarihi 21 Nisan 2019 YTÜ IQRASAT Model Uydu Takımının Uluslararası Başarısı Üniversitemiz “CanSat Competition” yarışmasında 40 finalist arasında 8. oldu. Birinci yılını dolduran Öğrenci Dekanlığımız çalışmalarına etkin bir şekilde devam etmektedir. Robotik Forumu 2019, 20-22 Mart 2019, Bükreş Akıllı (Otonom) Toplu Taşıma Araç ve Sistemleri Çalıştayı Davutpaşa Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilmiştir. CERIC (Orta Avrupa Araştırma Altyapıları Konsorsiyumu) Çağrısı Açıldı!