Son Başvuru Tarihi 10 Mayıs 2019

Değerli Akademisyenlerimiz,

Ön lisans ve lisans öğrencilerinin, ülkemizin ihtiyaç duyduğu tüm alanlarda bilimsel çözümler üretmelerini ve bu doğrultuda bilgi ve becerilerini geliştirmelerini teşvik etmek amacıyla TÜBİTAK BİDEB 2242-Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları başvuruya açılmıştır.

Ön lisans ve lisans öğrencilerinin, ülkemizin ihtiyaç duyduğu tüm alanlarda bilimsel çözümler üretmelerini ve bu doğrultuda bilgi ve becerilerini arttıracak projeler geliştirmelerini teşvik etmek amacıyla TÜBİTAK tarafından 2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları düzenlenmektedir. 2019 yılında yedinci kez düzenlenecek olan yarışma "Akıllı Şehirler ve Ulaşım",  "Bilgi ve İletişim Teknolojileri", "Eğitim", "Enerji ve Çevre",  "Gıda ve Tarım",  "Makine İmalatı ve Otomotiv", "Sağlık", "Savunma, Uzay ve Havacılık", "Sosyal Yenilikçilik ve Girişimcilik" kategorilerinde başvuruya açılmış olup, 10 Mayıs 2019 tarihine kadar başvurular adresinden çevrimiçi olarak alınacaktır. Yarışma çağrı duyurusuna adresinden ulaşılabilir.

(Detaylı bilgi için; Büşra Arvas / Tel: 0 212 383 4143/2016 e-posta: barvas@yildiz.edu.tr)

Bilgilerinize sunar, çalışmalarınızda başarılar dileriz.

YTÜ Araştırma-Planlama Rektör Yardımcılığı