Öğretim Üyelerimizin TÜBA Başarısı Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümü ve Kimya Bölümü öğretim üyelerinin TÜBA başarısı Basın Açıklaması 15/07/2016 akşamı yaşadığımız ve malum terör örgütü tarafından düzenlenen darbe girişimini ve şeref yoksunu darbeci bozuntularını Yıldız Teknik Üniversitesi olarak şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz. ACI KAYBIMIZ/CENAZE TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ Yaşadığımız hain darbe girişimi esnasında Vatan caddesinde yaşanan olaylarda ülkesinin geleceğine sahip çıkmak amacıyla irade gösteren Üniversitemiz öğretim üyemiz Prof. Dr. İlhan VARANK şehit olmuştur. PROTESTO VE DESTEK YÜRÜYÜŞÜ Yıldız Ailesi'nin yoğun katılımıyla gerçekleştirilmiştir. Üniversitemiz akademik ve idari personeline katılımlarından ötürü teşekkür ederiz. YTÜ Rektörlüğü YTÜ Yükseköğretim Program Atlası Sistem yokatlas.yok.gov.tr internet adresinde hizmet vermektedir. Rektörümüzün Atanması Sayın Cumhurbaşkanımız, Türkiye Cumhuriyeti Anayasasının 130 uncu ve 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 13 üncü maddeleri uyarınca, Yükseköğretim Kurulunun önerdiği adaylar arasından; Demokrasi ve Şehitler Mitingi “Demokrasi ve Şehitler Mitingi" 07 Ağustos 2016 Pazar günü saat 17:00’da Yenikapı Meydanı'nda gerçekleştirilecektir. Rektörümüz Prof. Dr. Bahri Şahin AESK Ekibini Kabul Etti Rektörümüz Prof. Dr. Bahri Şahin TÜBİTAK Yarışlarından 2 Kupayla Dönen AESK Ekibini Kabul Etti.