9. Ulusal Kariyerimin Kimyası

Kalite ve Verimlilik Kulübü 2009’dan bugüne her yıl düzenlediği Ulusal Kariyerimin Kimyası’nın bu sene 9'uncusuna imza atıyor.

Kimya devlerini, dev salonda ağırlayan KARKİM; Türkiye’nin; Kimya, Metalürji, Malzeme, Gıda, Biyomedikal bölümlerinde okuyan öğrencilerini ve mezunlarını, aynı zamanda kariyerine kurumsal hayatta idari pozisyonlarda yön vermek isteyen bütün mesleklerden katılımcıları, bu sene 9’uncu kez 7 Aralık’ta ağırlıyor.

Eğitici seminerlerin yanında interaktif kurumsal etkinlikler, kendinizi ve yeteneklerinizi sınayabileceğiniz çalışmalar, ve firmalar ile direkt iletişime geçerek merak ettiklerinizi öğrenebileceğiniz, kariyer ve deney fuarı ile katılımcılarını ağırlayacak.

Ulusal Kariyerimin Kimyası’nın içeriği:

-Workshop’lar

-Eğitimler (RecoverCV),

-İşe Alım Simülasyonları (Organik Kimya)

gibi dopdolu ve interaktif bir şekilde geliyor.

Seminer İçeriğindeki Firmalarımızdan Bazıları:

-Unilever

-Loreal

-Organik Kimya

-Hayat Kimya

-Bilim İlaç

-Şişecam

*Loreal, Trelleborg, labkariyer.com ve chem media stant alanında da bulunacaktır.

*İşe Alım Simlasyonu ve Seminer günü 7 Aralık’tır.

Ulusal Kariyerimin Kimyası, kişisel gelişimine önem veren herkese ve kurumsal hayatın inceliklerini yakalamak isteyen üniversite öğrencilerine farklı bakış açıları kazandırıp, yeni ufuklar ve fırsatlar açmak için, katılım sertifikası ile katılımcılarını bekliyor!

Seminer Kayıt için Tıklayınız.

CV Hazırlama ve Mülakat Teknikleri Eğitimi Başvuru Formu için Tıklayınız.

Organik Kimya-İşe Alım Simülasyonu Başvuru Formu için Tıklayınız.