CV’ni Güncelle 12. Yaşını Kutluyor!

Yıldız İşletme Kulübü'nün gelenekselleşen CV'ni Güncelle etkinliği, 12. yılında da dolu dizgin karşınıza çıkacak!

Sektörlerinde öncü firmaların katılımlarıyla Davutpaşa Kampüsü'nde gerçekleşecek olan etkinlik, alanında öncü pek çok kişinin konuk olduğu, markalaşmadan pazarlamaya, liderlikten CV hazırlamaya kadar gerçekleşecek olan çeşitli sertifikalı eğitimler ve söyleşilerde yer alarak öğrencilerin CV'lerini güncellemelerini, onları iş hayatında bir adım öne çıkarmayı sağlayacak.

Firma katılımcılarının başarı hikayelerinin ve iş hayatına dair her türlü ipucunun konuşulacağı oturumlar ve workshoplar ile kendilerini geliştirebilecekleri açık çalışma ortamı sayesinde öğrenciler, aldıkları sertifikalar ile donanımlarını artıracaklar.

Her sene bir önceki senenin üstüne bir tuğla daha koyan Yıldız İşletme Kulübü, CV’ni Güncelle’nin 12. yılında dev firmaları ağırlayacak!

21-22-23 Kasım'da Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü Elektrik-Elektronik Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleşecek olan etkinliğe üniversite içinden ve dışından katılım ücretsizdir.

Ayrıntılı bilgi için Tıklayınız.