Halk Oyunları Topluluğumuzun Başarısı Üniversitemiz Voleybol Takımının Başarısı Kadın Voleybol Takımımız Yine Galip... ABD merkezli U.S. News and World Report tarafından yapılan Dünyanın En İyi Üniversiteleri Sıralaması 2018 açıklandı. ANSYS Network Lisansı Öğrencilerimiz '6. Ulusal Gemi ve Yat Tasarım Yarışması'na damga vurdu Öğretim üyelerimizin başarısı 37.Yöneylem Araştırması ve Endüstri Mühendisliği Ulusal Kongresi 5-7 Temmuz 2017, YTÜ Oditoryum Uygulamalı Bilimler Fakültemizin ilk Bölümü Açıldı. Rektörümüzün İstanbul Başsavcımız Sayın İrfan FİDAN'ı Ziyareti PM TALKS serisi kapsamında YTÜ Yapı İşletmesi Tezsiz Yüksek Lisans Öğrencileri İnşaat Sektörünün Yıldızları ile Buluşuyor PARİS UNESCO'DA "Yıldız Sarayı Fotoğraf Koleksiyonu" Sergisi Osmanlı-Fransız ilişkilerinde Yıldız Sarayı Fotoğraf Koleksiyonu üzerinden 'Karşılaşmalar ile Kesişmeler ve Tanışmalar' başlıklı serginin açılışı yapıldı. Öğretim Üyemizin Başarısı Proje Eğitimleri Üniversitemiz akademisyenlerine yönelik proje eğitim programları Mimarlık Bölümü Öğrencilerimizin Başarısı YTÜ TÖMER-Yabancılara Türkçe Öğretimi Sertifika Programı 20 Proje ile Gelen 'TÜBİTAK 1003' Başarısı TÜBİTAK 1003 Öncelikli Alanlar I. Dönem çağrı sonuçları açıklandı. Rektörümüze Plaket Takdimi YTÜ Ekibi, İran’dan İki Ödülle Döndü YTÜ Ekibi İran’da düzenlenen RoboCup IranOpen Yarışması’ndan iki ödülle döndü 1511 TÜBİTAK Öncelikli Alanlar AR-GE Destek Programı Başvuru Süreci 4-8 Haziran 2018 Hollanda Başkonsolosluğu ile İşbirliği Görüşmesi Gerçekleştirildi.