2. Mezunlar Buluşması gerçekleştirildi.

19.11.2019

Okulumuzun kuruluş tarihi olan 1911’den esinlenerek her sene geleneksel olarak 19.11'de düzenlemeye başladığımız mezunlar buluşmasının ikincisi Yıldızlı iş insanlarının katılımı ile 19.11.2019 Salı günü Yıldız Kampüsümüzde gerçekleştirildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Bahri ŞAHİN’in üniversitemizin başarılarını ve stratejik hedeflerini anlatan konuşması ile başlayan program daha sonra üniversitemiz öğrencisi Öykü ATÇI’nın müzik dinletisi ile devam etti. Son olarak Mezunlar Koordinatörümüz Prof. Dr. Özden AĞRA davetli olan 108 Yıldızlı iş insanına bir yıl boyunca okulumuzda mezunlar koordinatörlüğü tarafından yapılan faaliyetleri anlattı. Mezunlar arasındaki iletişimin tüm camiamız açısından verimli olabilmesini sağlamaya yönelik, günümüz trend ve teknolojilerine uygun oluşturulan iletişim platformuna (yildizlimezunlar.org) tüm mezunlarımızı üye olmaya davet etti.