YTÜ Yükseköğretim Program Atlası Sistem yokatlas.yok.gov.tr internet adresinde hizmet vermektedir. Rektörümüzün Atanması Sayın Cumhurbaşkanımız, Türkiye Cumhuriyeti Anayasasının 130 uncu ve 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 13 üncü maddeleri uyarınca, Yükseköğretim Kurulunun önerdiği adaylar arasından; Demokrasi ve Şehitler Mitingi “Demokrasi ve Şehitler Mitingi" 07 Ağustos 2016 Pazar günü saat 17:00’da Yenikapı Meydanı'nda gerçekleştirilecektir. Rektörümüz Prof. Dr. Bahri Şahin AESK Ekibini Kabul Etti Rektörümüz Prof. Dr. Bahri Şahin TÜBİTAK Yarışlarından 2 Kupayla Dönen AESK Ekibini Kabul Etti. Rektörümüzün Üniversitemizi Kazanan Öğrencilerimize Mesajı ÖSYM Lisans Yerleştirme Sınavında göstermiş olduğunuz sabır ve başarı için sizleri kutluyor, başarılarınızın artarak devam etmesini temenni ediyorum. Bilim, Sanayi Ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’den YTÜ’ye Ziyaret Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk ÖZLÜ, Rektörümüz Prof. Dr. Bahri ŞAHİN’i makamında ziyaret etti. Kültür Ve Turizm Bakanı Nabi AVCI'dan YTÜ'ye Ziyaret Kültür Ve Turizm Bakanı Nabi AVCI, Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bahri ŞAHİN’i ziyaret etti. Üniversitemiz, En Girişimci ve Yenilikçi 6. Devlet Üniversitesi Oldu TÜBİTAK tarafından, üniversitelerin girişimcilik ve yenilikçilik performanslarına göre sıralandığı Girişimci ve Yenilikçi Üniversite Endeksi 2016 yılı sıralaması açıklandı.