European Association for International Education Conference and Exhibition

Üniversitemiz, Avrupa’nın en büyük uluslararası eğitim fuarı olan ve bu yıl 31.si düzenlenen European Association for International Education Conference and Exhibition’a katıldı.

Finlandiya’nın Helsinki şehrinde bulunan Messukeskus Expo and Convention Centre’de 95 ülkeden 6200 kişinin katılımıyla 24 – 27 Eylül tarihleri arasında “Encompassing All Voices”  teması ile gerçekleşen etkinlikte Üniversitemizi, Araştırma ve Planlama Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Yücel ŞAHİN, Uluslararası İlişkiler Koordinatör Yardımcımız Prof. Dr. Murat SARI, Genel Sekreter Yardımcımız Ahmet Yüksel KARAHAN ve Öğr. Gör. Asena DOĞRU temsil ettiler.

Uluslararasılaşma alanında fikir, bilgi ve tecrübe paylaşımlarında bulunulan, konferans ve fuar şeklinde gerçekleşen etkinlik, katılımcılara paydaş bulma ve işbirliği zemini oluşturma olanağı sağladı. Üniversitemizin bütün yönleriyle tanıtıldığı fuarda, farklı ülkeler ile öğrenci ve öğretim elemanı değişimini mümkün kılan değişim programı paydaşlarımız ile ilişkilerimiz geliştirilerek dünyanın farklı coğrafyalarında bulunan birçok üniversite ile yeni işbirlikleri yapılması konusunda temaslarda bulunuldu.