T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Yıldız Teknik Üniversitesi arasında

31 Temmuz 2019 tarihinde Ankara’da bulunan Ceren Damar Şenel Gençlik Merkezi'ndeki imza töreninde T.C. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Rektörümüz Prof. Dr. Bahri ŞAHİN ve proje paydaşı olan diğer üniversitelerin rektörleri (İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak, İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca, Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erol Özvar, ve İstanbul Medeniyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gülfettin Çelik) ile bir araya geldi.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, imza töreninde yaptığı konuşmada, Bakanlığın gençlerle ilgili çok ciddi yatırım ve faaliyetlerinin bulunduğunu ifade ederek, “Bu işbirliği ile üniversite öğrencilerimize sosyal sorumluluk ve gönüllülük bilinci kazandırarak; akademik bilgi, birikim ve yetkinliklerinin doğru şekilde kullanılmasını sağlayacağız” dedi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı öncülüğünde düzenlenen, Yıdız Teknik Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, Marmara Üniversitesi ve Medeniyet Üniversitesi'nin paydaş olarak katıldığı protokol ile üniversite öğrencilerinin gönüllülük faaliyetlerine daha etkin katılması hedefleniyor.