YTÜ Lise Yaz Okulu Başarıyla Tamamlandı.

Yıldız Teknik Üniversitesi tarafından 24 Haziran - 5 Temmuz 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilen lise yaz okulunda öğrenciler, gerçek bir üniversite deneyimi yaşayarak potansiyellerini keşfetme imkânı bulmuş ve sertifikalarını 5 Temmuz 2019 Cuma günü Otağ-ı Hümayun’da Rektörümüz Prof. Dr. Bahri Şahin, Fakülte dekanlarımız, Güngören İlçesi Kaymakamı, Güngören Belediye Başkanı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü’nün katıldığı törenle almışlardır.

Yıldız Teknik Üniversitesi Lise yaz okulunda öğrenciler yeşil kampüste üniversite yaşamının bir parçası olarak, akademik anlamda kendilerini geliştirmek için çeşitli alanlarda bilgi sahibi olmuşlar ve katıldıkları aktivite programlarıyla sosyal alanlarda pratik deneyim kazanma fırsat yakalamışlardır.

Öğrencilere, alanında uzman akademik kadro tarafından, temel bilimler ve mühendislik derslerinden ve yaratıcılık - tasarım odaklı atölyelerde günümüzün en popüler konularının yer aldığı güncel derslerden oluşan bir program uygulanmıştır.