2244 Sanayi Doktora Projelerimiz için Birlikte Çalışacağımız Doktora Öğrencileri Arıyoruz

Değerli Araştırmacılar,

Ülkemizin 2023 yılı öncelikli alan hedefleri kapsamında, sanayimizde ihtiyaç duyulan doktora derecesine sahip nitelikli insan kaynağını üniversite-sanayi işbirliği ile yetiştirilmesine yönelik olarak TÜBİTAK tarafından desteklenen iki 2244 Projemiz için doktoralı bursiyerler arıyoruz. Program kapsamında doktora öğrencilerine 4500 TL/ay burs verilecek olup doktora sonrasında sanayi paydaşımız tarafından minimum 3 yıl istihdam söz konusu olacaktır. Ayrıntılı bilgiler ve son başvuru tarihi ilan metinlerimizde mevcuttur.

Yıldız Teknik Üniversitesi ve TUSAŞ - Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. 2244 Sanayi Doktora Programı Araştırmacı İlanı

Yıldız Teknik Üniversitesi ve MİR Ar-Ge A.Ş. 2244 Sanayi Doktora Programı Araştırmacı İlanı

(Detaylı bilgi için; Büşra Arvas / Tel: 0 212 383 4143/2016 e-posta: barvas@yildiz.edu.tr)

Bilgilerinize sunar, çalışmalarınızda başarılar dileriz.

YTÜ Araştırma-Planlama Rektör Yardımcılığı