Üniversite yönetimimiz başarılı sporcu öğrencilerimizi konuk etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Bahri ŞAHİN ve üniversitemiz yönetim kurulu başarılı sporcu öğrencilerimizi konuk ettiler.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonunun 2018 – 2019 eğitim öğretim yılında düzenlediği yarışmalarda Beden Eğitimi Bölüm Başkanlığı'nın yönetiminde Yıldız Teknik Üniversitesi'ni en iyi şekilde temsil eden Sporcu Öğrencilerimiz katıldıkları yarışmalarda;

-          Korumalı Futbol Takımımız TÜSF Ünilig Süper Lig Türkiye ŞAMPİYONU,

-          Halk Oyunları Ekibimiz TÜSF Halk Dansları Süper Lig Türkiye İKİNCİSİ,

-          Korfbol Takımımız TÜSF Süper Lig Türkiye BEŞİNCİSİ,

-          Hentbol Erkek Takımımız TÜSF 1. Lig Grup ÜÇÜNCÜSÜ,

-          Yelken Takımımız TÜSF yarışmalarında Türkiye BİRİNCİSİ ve İKİNCİSİ,

-          Voleybol Erkek Takımımız 2. Lig Grup ÜÇÜNCÜSÜ gibi çeşitli dereceler alarak üniversitemize kupalar kazandırmıştır.

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Bahri ŞAHİN ve üniversitemiz Yönetim Kurulu, Beden Eğitimi Bölümü Başkanı ve öğretim görevlileri ile birlikte üniversitemizi en iyi şekile temsil eden sporcu öğrencilerimizi konuk ederek; bu sene gerçekleştirilen çalışmalar ve önümüzdeki dönemler için yapılan planlamalar hakkında görüş alışverişinde bulunarak üniversitemize yapılacak yeni projelerle birlikte takımlarımıza verilen desteğin daha da artarak süreceğini belirtti.