ETKİNLİKLER VE DUYURULAR
2016 yılı Yıldız Teknik Üniversitesi Akademik Teşvik Başvuruları Hakkında

Değerli Yıldız Ailesi,

Üniversitemize; bilimsel araştırmaları, uluslararası yayınları, vb. çalışmaları ile katkıda bulunan öğretim elemanlarımızı desteklemek amacıyla 2016 yılı akademik faaliyetlerine yönelik Yıldız Teknik Üniversitesi akademik teşvik başvuruları alınacaktır. Bu bağlamda, 01 Ocak 2016 – 31 Aralık 2016 tarihleri arasındaki akademik çalışmalarınıza ait başvurular değerlendirilmektedir.

Bu kapsamdaki tüm teşvik talepleriniz için ekli başvuru rehberinde belirtilen şartların sağlanması ve başvuru için gerekli belge/bilgilerin 26 Şubat 2018 tarihi mesai bitimine kadar kurumtesvik.yildiz.edu.tr web sitesi aracılığıyla veri tabanına yüklenmesi ve başvuru yapılması gerekmektedir.

Başvuru aşamasında karşılaşabileceğiniz sorunlar hakkında yayintesvik@gmail.com e-posta adresi üzerinden irtibata geçebilirsiniz.

Saygılarımızla,

Araştırma-Planlama Rektör Yardımcılığı