ETKİNLİKLER VE DUYURULAR
Uluslararası Öğrenci Kent Rehberi Yarışması

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı Uluslararası Öğrenciler Daire Başkanlığı tarafından başta Türkiye Bursları kapsamında olmak üzere ülkemizde eğitim alan uluslararası öğrencilerin kültürel uyum süreçlerine katkı sağlanması amacıyla ‘Uluslararası Öğrenci Kent Rehberi’ başlıklı bir yarışma düzenlenmektedir.

Son Başvuru Tarihi 16 Mart 2018 olarak belirlenen yarışma kapsamında bu yıl için Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Eskişehir, Erzurum, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Mersin, Sakarya, Samsun ve Trabzon illeri için uluslararası öğrenciler tarafından hazırlanacak kent rehberleri ile dereceye giren ekiplere her il için ayrı ayrı olmak üzere çeşitli ödüller verilecektir.

Yarışmayla ilgili ayrıntılı bilgi için Tıklayınız.

Duyuru 23
OCA