İYS hk.

2017-2018 AKADEMİK YILI DGS SONUCUNA GÖRE ÜNİVERSİTEMİZE KAYIT YAPTIRAN ÖĞRENCİLER İÇİN YAPILACAK OLAN İNGİLİZCE YETERLİK SINAVI (İYS) HAKKINDA ÖNEMLİ DUYURU

2017-2018 akademik yılında üniversitemiz DGS sonucu ile kayıt yaptıran öğrenciler için İngilizce Yeterlik Sınavı (İYS) 12 Ekim 2017 tarihinde, saat 10.00’da Davutpaşa Yerleşkesi, Yabancı Diller Yüksekokulu binasında gerçekleştirilecektir.

Sınava kayıt yaptıran tüm öğrencilerin katılımı zorunludur.

Sınava girebilmek için:

Resmi kimlik belgelerini (T.C. Kimlik Numaralı Nüfus Cüzdanı veya Ehliyet ya da Pasaport) yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

Toplu taşıma kartları (PASO) resmi kimlik olarak geçerli değildir.

MDB1051 İngilizce I ve MDB 1052 İngilizce II derslerinin muafiyet sınavıYabancı Diller Yüksek Okulu sınav salonu’nda (Bodrum Kat) yapılacaktır.

12 Ekim 2017 saat 10.00’da DGS Öğrencileri için İYS Salon İlanı için Tıklayınız.

Duyuru 11
EKİ