7. Yıldız Biyomühendislik Günleri

Yıldız Teknik Üniversitesi Biyomühendislik Bölümü tarafından 24 Mayıs 2017 tarihinde düzenlenecek olan 7. Yıldız Biyomühendislik Günleri’nde; Türkiye’de hızla gelişmekte olan Biyomühendislik alanında faaliyet gösteren seçkin firmaların iştirakiyle geniş katılımlı bir etkinlik gerçekleştirilecektir.

Üniversite ve sanayi arasındaki bağın güçlenmesine önemli bir katkı sağlayacağı düşünülen, öğrencilerle firmaların buluşturulacağı ve biyomühendisliğin çok disiplinli yapısına uygun olarak farklı alanlardan firmalar, akademisyenler ve öğrencilerce biyomühendisliğin sanayideki yeri ve öneminin tartışılacağı interaktif bir etkinlik olması planlanmaktadır.

Kimya-Metalürji Fakültesi Konferans Salonu'nda 24 Mayıs 2017 tarihinde düzenleyeceğimiz bu etkinlikte sizi de aramızda görmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz.

Saygılarımızla,

Prof. Dr. Sevil YÜCEL